/ΠΑΜΕ στα μεγαλύτερα λαϊβ του καλοκαιριού παρέα με την ΑΜΣΤΕΛ

ΠΑΜΕ στα μεγαλύτερα λαϊβ του καλοκαιριού παρέα με την ΑΜΣΤΕΛ

Μπες στο amstelmusic.gr, κέρδισε εισιτήρια για τις αγαπημένες σου συναυλίες και δημιούργησε στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα 

H ΑΜΣΤΕΛ σε καλεί να ζήσεις εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες, διεκδικώντας εισιτήρια στο amstelmusic.gr για να απολαύσεις από κοντά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες στις μεγαλύτερες μουσικές συναυλίες του καλοκαιριού! 

Τώρα, μπορείς να κερδίσεις διπλά εισιτήρια για τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα όπως Release Athens, Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης, Helmos Mountain Festival, Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, Φεστιβάλ Πόζαρ, Fiesta Voio Festival και πολλά ακόμη! 

Τα βήματα είναι απλά:

  • Γίνεσαι μέλος
  • Επιλέγεις τη συναυλία που θέλεις να απολαύσεις από κοντά και παίρνεις μέρος στην κλήρωση για εισιτήρια και περισσότερες εκπλήξεις

Ξεκινώντας με το Release Athens, η ΑΜΣΤΕΛ έχει ετοιμάσει μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες: Οι τυχεροί που θα κερδίσουν εισιτήρια από το amstemusic.gr θα απολαύσουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης από το ΑΜΣΤΕΛ bar, με μοναδική οπτική στη σκηνή, μαζί με δωρεάν μπύρα ΑΜΣΤΕΛ, όσο η ψυχή τους ξεχειλίζει με την αγαπημένη τους μουσική. 

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί! Οι ήδη παρευρισκόμενοι θεατές του φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που τρέχει μέσα από τα ποτήρια ΑΜΣΤΕΛ, σκανάροντας το QR code που θα βρουν πάνω στο ποτήρι, ώστε να κερδίσουν στη στιγμή μοναδικά δώρα, όπως την εμπειρία στο ΑΜΣΤΕΛ bar, δωρεάν μπύρα, ΑΜΣΤΕΛ tote bags και vouchers για να αποκτήσουν επίσημο merch του Release

Μπες κι εσύ στο amstelmusic.gr, κέρδισε εισιτήρια για τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού και άσε την ψυχή σου να ξεχειλίσει με μουσική!

ΠΑΜΕ;

@amstelgreece #asetinpsihisou

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: STARDUST, Μαριάντζελα Παπαχρήστου, angeliki_papachristou@stardust-comms.gr

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 60 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες ΑΜΣΤΕΛ, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμου), και ΝΥΜΦΗ από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Lagunitas. Από την 1η Απριλίου 2021, ανέλαβε και ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της Bacardi για την Ελλάδα. Διαθέτει 2 μονάδες και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία. 

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον, ενώ το 2020 υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, πιστή στη φιλοσοφία της για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα.