/Βιβλιοκριτική: Σκοτεινή κληρονομιά (Γιώργος Αγγελίδης)

Βιβλιοκριτική: Σκοτεινή κληρονομιά (Γιώργος Αγγελίδης)

Γράφει ο Γιώργος Δόλγυρας, αρθρογράφος – συγγραφέας

Ένα βιβλίο σκοτεινό, μυστηριώδες, ατμοσφαιρικό όσο λίγα όπως προσδίδει ο τίτλος και το εξώφυλλό του.

Ένα βιβλίο με κινηματογραφική πλοκή, καταιγιστική δράση.

Το έρεβος θα σας αγκαλιάσει διαβάζοντας αυτό το τόσο σκοτεινό βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Αγγελίδη από τις εκδόσεις Bell.

Περιγραφές που κόβουν την ανάσα, άψογη σκιαγράφηση χαρακτήρων και μία σκιά να πλανάται πάνω από τον αναγνώστη καθ’ όλη την διάρκεια της ανάγνωσης καθώς γυρνάει τις σελίδες μία προς μία. Θα ανταμώσετε το έρεβος της ψυχής σας και θα νιώσετε το τέλμα πολλές φορές.

Υπάρχουν σκιές στ’ αλήθεια  ή όχι και όλα είναι δημιουργήματα της φαντασίας; Ο συγγραφέας μπλέκει άψογα το κουβάρι του και ως πεπειραμένη αράχνη απλώνει τον ιστό του. Εσείς ως αναγνώστες θα κληθείτε να ξεδιαλύνεται το μυστήριο αν αποφασίσετε να διαβάσετε το βιβλίο.

Ένα βιβλίο γεμάτο με καλοσχεδιασμένες ανατροπές, φρίκη και αγωνία, γραμμένο σε άψογα ελληνικά με γλώσσα απλή, μεστή, κατανοητή χωρίς περισπούδαστες και ανούσιες πομπώδεις εκφράσεις.

Ένα βιβλίο για την ματαιότητα και το ατελέσφορο της ανθρώπινης ύπαρξης, ένα βιβλίο με κινηματογραφική πλοκή και καταιγιστική δράση που θα σας κόψει την ανάσα και τον ύπνο.

Θα βιώσετε αξέχαστες στιγμές τρόμου, θα νιώσετε το θείο και το μεγαλείο του αγνώστου, το αβυσσαλέο τέλμα. Αρκεί να επιλέξετε το συγκεκριμένο μοναδικό αναγνωστικό ταξίδι…