Πλησιάζουμε στην Αναστάσιμη ημέρα και τα αμνοερίφια θα έχουν την τιμητική τους στο γιορτινό τραπέζι. Μια συνταγή λοιπόν με κασικάκι είναι η πιο κατάλληλη.
Υλικά
Ένα μπουτάκι κατσίκι γάλακτος σε μερίδες
1 κιλό σπανάκι
Ένα ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
Ένα μαρούλι
Ένα ματσάκι άνηθο
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Ένα ξερό κρεμμύδι
Ένα λεμόνι
Λάδι, αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα χόρτα, τα κόβουμε στα τρία και τα αφήνουμε
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 3 κουταλιές λάδι και προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. και κατόπιν τοποθετούμε τα κομμάτια του κρέατος έως ότου να ροδίσουν. Ρίχνουμε ένα λίτρο νερό κι όταν αρχίσει να μαλακώνει το κρέας προσθέτουμε όλα τα χόρτα, το αλατοπίπερο, κι όταν βράσει καλά, στύβουμε ένα λεμόνι στύψιμο
Καλή σας όρεξη