/Το Μετά – Στέλιος Χατζημιχαήλ (μυθιστόρημα)

Το Μετά – Στέλιος Χατζημιχαήλ (μυθιστόρημα)

Το Μετά | Συγγραφέας: Στέλιος Χατζημιχαήλ

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το νέο βιβλίο των ΜΩΒ εκδόσεων, μία συναρπαστική και συγκινητική μυθοπλασία εμπνευσμένη από τον λαμπερό αλλά και δύσκολο κόσμο της ελληνικής showbiz.

Η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κάποια συνοικία του Πειραιά. Παρά τις αντιρρήσεις των δικών της, γίνεται ηθοποιός και τραγουδίστρια. Ωστόσο, αν και διαπρέπει καλλιτεχνικά, βιώνει την απόλυτη απαξίωση από την οικογένειά της. Η Ντόρα, μεγάλη πρωταγωνίστρια, είναι η φίλη και ο φύλακας άγγελός της.

Η ηρωίδα γνωρίζεται με μύθους του θεάτρου και του τραγουδιού και διαπιστώνει ότι πίσω από τα φώτα υπάρχουν και σκιές. Ο πρώτος της έρωτας, ένας Αμερικανός φοιτητής, σημαδεύει τη ζωή της. Οι επόμενοι έρωτές της είναι όλοι ποδοσφαιριστές. Αλλά… Η μοίρα; οι άνθρωποι; παίζουν τα δικά τους παιγνίδια.

Ενώ πιστεύει πως ζει την απόλυτη ευτυχία…

 

Ο Στέλιος Χατζημιχαήλ γεννήθηκε στον Πειραιά. Έγινε γνωστός μέσα από το ραδιόφωνο και τις πολύχρονες συνεργασίες του με το ΚΑΝΑΛΙ-1, τον ΑΝΤ1, τον SKY, τον ΑΘΗΝΑ 98,4, τον COOL FM και τον ALPHA. Στις εκπομπές του εστίαζε στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού και το έργο τους. Ασχολήθηκε με την ιστορία του παλιού κινηματογράφου και η αγάπη του για το θέατρο τον έφερε κοντά σε σπουδαίους ηθοποιούς όταν παρουσίαζε τις θεατρικές τους παραστάσεις. Στο Μετά –το πρώτο του βιβλίο– μεταφέρει καταστάσεις και γεγονότα που του εκμυστηρεύτηκαν άνθρωποι του θεάτρου και του τραγουδιού – τα καλά, αλλά και τα άσχημα.

 

Σχήμα: 14×21 Σελίδες: 312 Εξώφυλλο: Μαλακό Βάρος: 475 gr.

Έκδοση: Απρίλιος 2023 Τιμή: 17,98 € ISBN: 978-618-85455-8-8