/ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ, της Βούλας Γκεμίση

ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ, της Βούλας Γκεμίση

ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ 

Της Βούλας Γκεμίση 

Κυκλοφορεί στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα carmelasbooks.com

Τιμή: 11.99€

 

Στις 20 Ιανουαρίου υποδεχτήκαμε στο Carmela’s Books την Βούλα Γκεμίση, με ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που διαπραγματεύεται σε τρεις εποχές την κακοποίηση των γυναικών. 

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, η Βούλα Γκεμίση μας βάζει σε έναν κόσμο που πολλές γυναίκες δυστυχώς βρίσκονται. Μια φυλακή που δύσκολα ξεφεύγεις. 

Η ιστορία τριών γυναικών που  κουβαλάνε την βία σαν κληρονομιά στην πορεία της ζωής τους, και  είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που δεν έχουν βρει ακόμα την δύναμη να βρουν την φωνή τους

Τα έσοδα του βιβλίου το Carmela’s Books, θα τα διαθέσει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό κατά της έμφυλης βίας Strong Me.                                                        

                                                                               ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Δεν είναι όλα τα όνειρα ανεκτίμητης αξίας. Για κάποια το τίμημα τους είναι πολύ ακριβό. Τρεις γυναίκες. Τρεις διαφορετικές ιστορίες. Ένας συνδετικός κρίκος.

Η Μαριάννα εγκαταλείπει την σχολή της κρυφά από τους γονείς της αναζητώντας την μεγάλη ζωή μέσα σε χάρτινα όνειρα. Οι υποσχέσεις που έρχονται στο δρόμο της δεν είναι ποτέ αρκετές για να της φέρουν όλα όσα επιθυμεί βαθιά να πραγματοποιήσει.

Η Μάρθα είναι ακόμα πολύ νέα για να πάψει να ελπίζει. Χάνεται μέσα στα παιχνίδια του μυαλού της αναζητώντας απαντήσεις για μία λάθος επιλογή. Μουσκεύει τα όνειρα της με δειλία και η σιωπή μένει αλώβητη στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων καταπίνοντας τα πάντα.

Η Άννα – Μαρία ζει με αναμνήσεις. Από εκείνες που έχουν την τάση να δικαιολογούν τα πάντα. Πίσω από τα δικά της όνειρα ακροβατεί μονάχα ένα τεράστιο «γιατί». Πώς να ισορροπήσει όταν τα πόδια της μοιάζουν ανήμπορα πια να σταθούν μπροστά στις δυσκολίες της ζωής;

Ο έρωτας έχει πολλές εκδοχές που δύσκολα μπορείς να αντικρίσεις.