/Ο Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς στα CulturePoint Podcast για το Horrorant Film Festival

Ο Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς στα CulturePoint Podcast για το Horrorant Film Festival

O Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς εμπνευστής του Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου”, φιλοξενήθηκε στα CulturePoint Podcasts με τον Κωνσταντίνο Μανίκα, πάντα για το CulturePoint.gr. Μας μιλά για την 8η χρονιά του Φεστιβάλ, τις ταινίες που θα προβληθούν τους υψηλούς καλεσμένους και τις παράπλευρες δράσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της χώρας και τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ τονίζει τις δυσκολίες του κινηματογράφου και ειδικά του κινηματογράφου τρόμου να αναπτυχθεί στην Ελλάδα.

Ακούστε την ηχογράφηση της συνέντευξης:

8ο Διεθνές Horrorant Film Festival Νύχτες Τρόμου 2023

Το Horrorant Film Festival και οι Νύχτες Τρόμου επιστρέφουν για όγδοη χρονιά, με σκοπό να προσφέρουν στο κοινό μία ξεχωριστή εμπειρία τρόμου. 

Ο λόγος για το πρώτο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Ελλάδα, που διαρκεί 11 ημέρες, διοργανώνεται παράλληλα σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα κι αποτελεί το πιο ανερχόμενο genre fest της Ευρώπης. 

Οι Νύχτες Τρόμου απευθύνονται σ’ ένα αρκετά ευρύ κοινό, το οποίο περιλαμβάνει από τη μία τους λάτρεις του συγκεκριμένου κινηματογραφικού είδους κι από την άλλη ένα target group που θέλει να γνωρίσει καλύτερα τις ταινίες τρόμου και να βιώσει έντονες στιγμές μέσα από αυτή. Η παρουσία των θεατών στο Horrorant Film Festival είναι μαζική και η αγάπη του κοινού γι’ αυτό, μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. 

Φέτος ανοίγουμε τις πύλες μας στις 04- 14 Μαΐου σ’ έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο, που σηματοδοτεί για εμάς μία νέα κατεύθυνση και το τέλος της «νομαδικής ζωής», αφού πλέον έχουμε τη δική μας χαρακτηριστική στέγη. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον ανακαινισμένο κινηματογράφο, με vintage αναφορές για τους ρομαντικούς λάτρεις του σινεμά, ΕΛΙΖΕ (Νυμφαίου 12, Ιλίσια). Σας στέλνουμε τα επίσημα poster του Φεστιβάλ.

Όπως προαναφέραμε το Horrorant Film Festival διοργανώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι πρώτοι επιβεβαιωμένοι προορισμοί για το 2023 είναι οι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδος, με πολλές ακόμη να ακολουθούν.

Horrorant Film Festival και οι παράλληλες εκδηλώσεις/ δράσεις

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ με τις Νύχτες Τρόμου, διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις από επαγγελματίες και τομείς που σχετίζονται με τον κινηματογράφο τρόμου. Έτσι θα απολαύσετε θεματικά party, workshop, εκθέσεις καλλιτεχνών κ.ά., που θα σας μυήσουν σ’ έναν κόσμο διαφορετικό, συναρπαστικό, ελκυστικό και θα λέγαμε, προκλητικό!

Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ διοργανώνεται από το

κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site

Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής

FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού

Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Stay tuned για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ!

http://www.horrorantfilmfestival.com/ 

https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/ 

https://www.instagram.com/horrorantfilmfestival/?hl=el