/Παρουσίαση των τριών νέων ποιητικών συλλογών του Πάνου Χατζηγεωργιάδη στην Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών

Παρουσίαση των τριών νέων ποιητικών συλλογών του Πάνου Χατζηγεωργιάδη στην Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου σε πανηγυρικό κλίμα ξεκίνησε εκ νέου η ιστορική Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών τις δια ζώσης δράσεις της έπειτα απο δύο χρόνια περιορισμών οι οποίοι επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση των τριών νέων ποιητικών συλλογών του τακτικού της μέλους μουσικοσυνθέτη, λογοτέχνη και αρθρογράφου για χρόνια σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, κ. Πάνου Χατζηγεωργιάδη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο νυν Πρόεδρος της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογφτεχνών καθηγητής ΕΚΠΑ κ. Γεράσιμος Ζώρας και διάνθισε με τις εξαιρετικές απαγγελίες ποιημάτων εκ των τριών ποιητικών συλλογών του κ. Χατζηγεωργιάδη, η υψίφωνος και οικονομολόγος κα Μαρία Κόκκα. Επίσης με καίρια εισήγηση του προς το κοινό απευθύνθηκε και ο συγγραφέας κ. Κωνσταντίνος Μανίκας.

Η εξαιρετική προσέλευση κόσμου καθώς και το ενδιαφέρον του για την ποιητική παραγωγή του κ. Χατζηγεωργιάδη, το εγκάρδιο κλίμα όπως και η γενικότερη θετική ατμόσφαιρα ξεκινούν εκ νέου τις δράσεις της ιστορικής αυτής λογοτεχνικής ένωσης με τους καλύτερους οιωνούς και υπόσχονται πολλά για το εγγύς και απώτερο μέλλον.