/Ο συγγραφέας βιογραφιών, Κώστας Παπασπήλιος, μιλά στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου

Ο συγγραφέας βιογραφιών, Κώστας Παπασπήλιος, μιλά στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου

Στην τηλεόραση του Αχελώου και την εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ήταν προσκεκλημένος ο καταξιωμένος Συγγραφέας Βιογραφιών μεγάλων καλλιτεχνών και όχι μόνο κ Κώστας Παπασπήλιος.

Ο κ Παπασπήλιος μιλάει για τα βιβλία του Η Πινακοθήκη του Γέλιου, Οι Ωραίοι των Αθηνών Για την Βιογραφία του μεγάλου αξέχαστου τροβαδούρου Τώνυ Μαρούδα, Οι συνθέτες της Ψυχής μας Για την Βιογραφία του μεγάλου μας συνθέτη Γιώργου Ζαμπέτα. Για τους Γυρολόγους. Για τις Βιογραφίες Ζάκ Ιακωβίδη, Φώτη Μεταξόπουλου, Πόλυς Πανου, Γιάννη Παπαιωάννου . Και άλλα .Για την προσφορά των Ελλήνων Συνθετών, Για τις συναυλίες που διοργανώνει και άλλα Πολλά.

Για τον καταξιωμένο Συγγραφέα μιλούν Οι Ερμηνευτές Μπάμπης Τσέρτος, Γιώργος Γερολυμάτος, Δημήτρης Δημόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πατρέων κ Αλέξης Σκαρμέας και ο καταξιωμένος δημσοιογράφος κ Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Θα ακουσθούν απασπάσματα από τις συναυλίες με την καταξιωμένη Ορήστρα ΕΝ ΧΟΡΔΩ με μαέστρο τον αείμνηστο καταξιωμένο Θοδωρή Γεωργόπουλο το Α μέρος με τον Φίλιππα Νικολάου και στο Β μέρος από την τιμητική συναυλία για την Πόλυ Πάνου.

Ευχαριστούμε την σύζυγο του αείμνηστου Μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου κ Μαρία Μπακοπούλου για την παραχώρηση των αποσπασμάτων των συναυλιών.