/Νέα μελωδικά ταξίδια από την Plus Rec

Νέα μελωδικά ταξίδια από την Plus Rec

Η Plus Rec κυκλοφορεί δυο εξαιρετικές νέες δουλειές. Το νέο τραγούδι των Znte Dilemma και την ψηφιακά επεξεργασμένη επανέκδοση του δίσκου

Zante Dilemma – Απόψε Πετάς

Οι Zante Dilemma επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο τους single “Απόψε Πετάς”, συνθέτοντας μια υπέροχη και έντονα ρυθμική μπαλάντα, με σκοπό να μας υπενθυμίσουν, μετά από πολύ καιρό απουσίας, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τόσο αγαπητό τον ήχο τους στο Ελληνικό κοινό!

Τους Zante Dilemma (Δίλημμα στη Ζάκυνθο), τους γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία τους στο τραγούδι “Χριστίνα”, που αφού κατέκτησε το Ελληνικό airplay, ταξιδέψε και στο εξωτερικό, στην αγγλική του version η οποία κυκλοφόρησε από την Warner Music Scandinavia σε όλα τα Σκανδιναβικά κράτη και Γερμανία και συμπεριλήφθηκε σε πετυχημένες συλλογές με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας! Έκτοτε ακολούθησαν 3 επιτυχημένα albums και πολλά singles.

Με το “Απόψε Πετάς” μας παρουσιάζουν και μας προτείνουν μια νέα δημιουργική τους πλευρά, που με το πρώτο άκουσμα σε αγκαλιάζει με φως και σε παρακινεί να αφήσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν για να προχωρήσεις στην προσωπική σου ευτυχία. “Απόψε Πετάς” με τους Zante Dilemma και τις αιθέριες μελωδικές τους γραμμές, την χαρακτηριστική παθιασμένη ερμηνεία του Κώστα Εφέπουλου και την έμφυτη τους αισιοδοξία σε αυτό που λέμε ευτυχία!

 

Mr. Bachata – Bachata En Grecia (Remastered 2021)

Το πρώτο album του Mr. Bachata “Bachata En Grecia” επανακυκλοφορεί, με τα τραγούδια όλα να έχουν επεξεργαστεί εκ νέου ηχητικά και με καινούργιο περιτύλιγμα (Artwork)!

Η πρώτη έκδοση του album «Bachata En Grecia”, κυκλοφόρησε το 2014 και περιέχει 11 τραγούδια, σε ρυθμό Bachata, Salsa και Kizomba. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν είναι: Το κλασικό «Μάθε Μου», στο οποίο συμμετέχει η Μαίρη Δούτση, που πλέον θεωρείται “must” τραγούδι στα Latin Party. Η «Πατρίδα», όπου το χορευτικό ζευγάρι Δ. Ψυχογιός και Σ. Κουτσουλίδου, πραγματοποίησαν χορογραφία με την μουσική του τραγουδιού με αποτέλεσμα να γνωρίσει μεγάλη αποδοχή στη Latin κοινότητα και το «Παραμύθι» σε στίχους του Δημήτρη Τζάνου, στο οποίο συμμετέχει η Άννα Μαρίνου.

Η μουσική του Mr. Bachata έχει βάση την Bachata Romantica, ένα μουσικοχορευτικό είδος φερμένο απ’ τον Άγιο Δομίνικο. Βασικά όργανα του είδους είναι η ηλεκτρική κιθάρα και τα κρουστά bongos και guira. Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των τραγουδιών του Mr. Bachata, πέραν της ελληνικής γλώσσας, είναι ο ήχος της ηλ. κιθάρας συνδυασμένος με τους ερωτικούς στίχους και τις pop μελωδικές γραμμές.

O Mr. Bachata μας συστήθηκε με το “Bachata En Grecia”, προσδιορίζοντας και επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την τοπική Latin χορευτική κουλτούρα με ένα album που θεωρείται κλασσικό για την σκηνή. Με την Remastered έκδοση του, οι κρυστάλλινοι ήχοι της καραϊβικής αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα και σε συνδυασμό με την Ελληνικής γλώσσας δημιουργούν ένα απίστευτο αποτέλεσμα που σαν πρόθεση έχει να μας οδηγήσει σε εξωτικά κύματα χορού και ευφορίας!