/Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Έχασε, στα 65, τη μάχη με την επάρατη νόσο

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Έχασε, στα 65, τη μάχη με την επάρατη νόσο

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η είδηση πως ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος πέθανε σε ηλικία μόλις 65 ετών.

Ο Πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει εκτός Αθηνών, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου

«Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα τον χαμό του αγαπημένου φίλου, του λατρευτού σε πολλές δουλειές συνεργάτη στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη, του σπουδαίου ηθοποιού, του αθόρυβου καλλιτέχνη, του φιλοσοφημένου ανθρώπου, του συνεπούς εργάτη του θεάτρου, του φιλότεχνου, του σπουδαίου οικογενειάρχη… Κώστα μου πάλεψες τέσσερεις μήνες και φεύγεις τόσο νωρίς από κοντά μας…

Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις… Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος. ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ… Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντί στεφάνων στην μνήμη του Κώστα, όποιος επιθυμεί ενισχύει το Ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών».