/Ορέστης Κατσάνης “Πάμε εκεί” (νέο άλμπουμ)

Ορέστης Κατσάνης “Πάμε εκεί” (νέο άλμπουμ)

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ – Ορέστης Κατσάνης “Πάμε εκεί”. Τραγουδά η Ερρικέτη Κατσάνη

Συμμετέχουν:
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Αλκης Μαγγόνας

Καλλιτεχνική επιμέλεια παραγωγής Γιώργος Ανδρέου

Με το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, “Πάμε εκεί”, ο νέος συνθέτης Ορέστης Κατσάνης, δίνει δέκα αυθεντικά λαικά τραγούδια που δείχνουν να είναι φτιαγμένα από τα υλικά των μεγάλων δημιουργών του λαικού και ρεμπέτικου.

Με την επιμέλεια στην παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου, ο Ορέστης Κατσάνης αυθεντικά και απροσποίητα, εκφράζει με σύγχρονο τρόπο το λαικό όπως το αισθάνεται η σημερινή γενιά των τριαντάρηδων.

Με λιτή ενορχήστρωση, αθωότητα και αυθεντικό συναίσθημα τα τραγούδια του άλμπουμ αποφεύγουν το ρετρό και ακούγονται όπως ακριβώς θα έπρεπε να ακούγεται σήμερα το λαικό τραγούδι.

Τα περισσότερα τραγούδια ερμηνεύει η αδερφή του Ερρικέτη Κατσάνη, με μια γνησιότητα που έλκει την καταγωγή της στις μεγάλες φωνές του παρελθόντος.
Σε ένα τραγούδι συμμετέχει η Ελένη Τσαλιγοπούλου και σε ένα άλλο ο ηθοποιός και τραγουδιστής Άλκης Μαγγόνας.

Μια dream team μουσικών συμμετείχε στις ηχογραφήσεις:
Βασίλης Ντίνος (μπουζούκι), Κώστας Μπουντούρης (ακουστικές κιθάρες), Στέργιος Γαργάλας (βιολί), Άγης Παπαπαναγιώτου (κοντραμπάσο), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Βαγγέλης Μαχαίρας (λαούτο και μαντολίνο), Δημήτρης Βογιατζής (ακορντεόν), Γιώργος Ανδρέου (πιάνο), Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), Μάριος Παπακοσμάς (κλασική κιθάρα)

To άλμπουμ κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες.
Ακούστε το στο You Tube και στο Spotify

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΤΣΑΝΗ
INSTAGRAM
FACEBOOK
SPOTIFY
YOUTUBE

Ερρικέτη Κατσάνη, Ορέστης Κατσάνης