/Μισέλ Φάιφερ: Στα 64 της διατηρεί τη νεανικότητά της και κάνει στιλιστικές προτάσεις

Μισέλ Φάιφερ: Στα 64 της διατηρεί τη νεανικότητά της και κάνει στιλιστικές προτάσεις

H ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτό μας το επιβεβαιώνουν συχνά πολλές γυναίκες του Χόλιγουντ, οι οποίες διατηρούν αναλλοίωτη την ομορφιά τους με την πάροδο των ετών, όπως ακριβώς και η Μισέλ Φάιφερ, η υπέροχη και πανέμορφη ηθοποιός που διατηρεί την νεανικότητά της στα 64 της χρόνια.

Μάλιστα, η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram συχνά κάνει στιλιστικές προτάσεις και αυτό έκανε και πριν από λίγες μέρες, δείχνοντας ένα άψογο λουκ που συνδύασε.

Προφανώς, η Φάιφερ μεγαλώνοντας έχει βρει ένα διαχρονικό προσωπικό στιλ που της ταιριάζει πολύ τονίζοντας πάντα την κομψότητα που την διακρίνει.

Μέσω μιας νέας φωτογραφίας στο Instagram, η 64χρονη μας έδειξε πώς ένα office look μπορεί να αναβαθμιστεί αμέσως με τις κατάλληλες επιλογές.

Η όμορφη ηθοποιός συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με ένα πουκάμισο με βολάν στον γιακά και ένα καρό blazer.

Τα μαύρα γυαλιά οράσεως και το ανέμελο hair look της ολοκλήρωσαν το look που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μισέλ Φάιφερ: Δεν έπρεπε να φορέσω αυτό το φόρεμα, έπρεπε να ξέρω…

Πριν τρία χρόνο, η Μισέλ Φάιφερ είχε δώσει συνέντευξη με αφορμή την συμμετοχή της στην ταινία “Maleficent: Mistress of Evil”.

Σε αυτήν αποκάλυψε ότι αν και αρχικά πίστευε ότι δεν της είχε συμβεί ποτέ κάποιο περιστατικό παρενόχλησης, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της συνειδητοποίησε ότι υπήρξαν κάποια περιστατικά όταν ήταν 20 ετών, τα οποία τότε “έκλεισε σε ένα συρτάρι” γιατί δεν ήθελε να το πιστέψει.

“Στην αρχή σκέφτηκα: “Εγώ δεν βίωσα ποτέ κάτι τέτοιο”, αλλά όταν άρχισα να πηγαίνω πίσω στον χρόνο σκέφτηκα: “Λοιπόν, πραγματικά, υπήρξε μια φορά””.

Η 64χρονη ηθοποιός είπε ότι αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της.

“Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις -άρνηση, αυτοενοχοποίηση, δεν έπρεπε να φορέσω αυτό το φόρεμα, έπρεπε να ξέρω. Το βλέπεις μέσα από έναν μεγάλο φακό και μετά σκέφτεσαι: “Πω, Πω ήμουν παιδί””, είπε η Φάιφερ.

“Υπήρχαν ορισμένες καταστάσεις που δεν ήταν καλές”.

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες η ηθοποιός μίλησε για ένα “υψηλόβαθμο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας” που της συμπεριφέρθηκε με απρέπεια όταν ήταν μόλις 20 χρόνων.

thetoc