/Γιάννης Χατζηαντωνίου – Το ίσως της προσδοκίας

Γιάννης Χατζηαντωνίου – Το ίσως της προσδοκίας

Γιάννης Χατζηαντωνίου

Το ίσως της προσδοκίας

Διηγήματα

Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2023

Επιμέλεια: Σοφία Τριανταφύλλου

ISBN: 978-618-5607-17-3

Σελ. 104

Διαστάσεις: 9.7cm x 17cm

Τιμή: 6.66€

 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Θερμαϊκός» η συλλογή διηγημάτων του Γιάννη Χατζηαντωνίου με τίτλο «Το ίσως της προσδοκίας». 

Με μία πένα άκρως ρεαλιστική, ο συγγραφέας μάς διηγείται μια σειρά ιστοριών που έχουν ως κοινό παρονομαστή την απώλεια –πάσης φύσεως– και τον αντίκτυπό της σε διαφορετικές κάθε φορά καταστάσεις. 

Από την απώλεια της πατρικής φιγούρας, μεταφερόμαστε στην απώλεια της αθωότητας και καταλήγουμε στην απώλεια του παθιασμένου έρωτα. 

Ήρωες που έρχονται αντιμέτωποι με την απόρριψη, την απόγνωση, το πάθος και την ένωση σώματος και ψυχής, φαντάζουν μέσα από τις ιστορίες τους τόσο οικείοι στον αναγνώστη σαν να αποτελούν μέρος του μικρόκοσμού του. 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

 

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Ιωάννης Χατζηαντωνίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1999.  Είναι πτυχιούχος  του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Θεωρία του τμήματος Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί εθελοντικά στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και στην ημερήσια εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης». Ασχολείται με τη συγγραφή και η παρθενική του εμφάνιση στον χώρο των γραμμάτων πραγματοποιήθηκε με την έκδοση του βιβλίου του, «Μια βόλτα μέχρι το περίπτερο», από τις Εκδόσεις Ανάτυπο, το 2019.