/Απόφαση ζωής η δημιουργία των Εκδόσεων Γραφή

Απόφαση ζωής η δημιουργία των Εκδόσεων Γραφή

Πριν από ένα χρόνο περίπου στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας συστήνεται ο εκδοτικός οίκος Γραφή μέσα από τον ιδρυτή του κο Δημήτρη Σαριγγαλά. Στην πόλη με τις 14 γέφυρες που ενώνουν τις όχθες του Ληθαίου, με το Βαρούσι και τα όμορφα αρχοντικά του, το βυζαντινό κάστρο και το Ρολόι με τη θέα που σου κόβει την ανάσα, τους χαμογελαστούς ποδηλάτες και το εξαιρετικό μουσείο Τσιτσάνη, ένας χώρος που μέχρι πριν λίγα χρόνια φιλοξενούσε τις φυλακές Τρικάλων, ο Δημήτρης Σαριγγαλάς τολμάει, κόντρα στις χαμένες αξίες και τους δύσκολους καιρούς, να κάνει αυτό που αγαπάει. Να φτιάχνει βιβλία

    Όλα στην οικογένεια του εκδοτικού μας οίκου λοιπόν, ξεκίνησαν από την αγάπη του εκδότη για το βιβλίο. Η πίστη μας ότι η καλλιέργεια του πνεύματος θα είναι πάντα το πιο ισχυρό όπλο έναντι σε κάθε ορατό ή αόρατο δυνάστη των καιρών, αποτελεί την κινητήριο δύναμη. Το ίδιο και οι φίλοι -και αργότερα συνεργάτες-  που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή στο δύσκολο αυτό εγχείρημα. Επίσης οι νέοι συνεργάτες που συνεχώς αυξάνονται και πλαισιώνουν δυναμικά, αργά αλλά σταθερά, την προσπάθειά μας. 

Αρχή και τέλος όλων όμως, οι συγγραφείς μας. Οι συγγραφείς που εμπιστευτήκαμε και εμπιστεύτηκαν τον εκδοτικό οίκο Γραφή για την προώθηση των πνευματικών τους έργων. Είμαστε περήφανοι που μετράμε ήδη 10 τίτλους αξιόλογων βιβλίων στην πνευματική φαρέτρα μας. Δέκα εξαιρετικούς συγγραφείς που μαζί τους χτίζουμε αυτό το οικοδόμημα και συνεχίζουμε δυναμικά. 

Ευχόμαστε το αναγνωστικό κοινό να στηρίξει την προσπάθειά μας και υποσχόμαστε με τη σειρά μας ότι θα προσπαθούμε πάντα να υπηρετούμε με συνέπεια και αφοσίωση το καλό βιβλίο.

΄Αλλωστε για εμάς, πέρα και πάνω από τους αριθμούς μετράνε οι λέξεις…