/Ζήσε

Ζήσε

Γράφει η Άννα Ζανιδάκη

Σήκω πάνω τώρα κι άσε τα παράπονα, δεν μπορώ, δε γίνεται, δεν κάνει.

Μη σκέφτεσαι τίποτα απ όλα αυτά,γιατί όποιος μας τα επιβάλλει ή δε θα θέλει το καλό μας ή δεν μπορεί να αγγίξει καν αυτά που κάνεις εσύ και ξέρεις…

ΑΑ αυτό μου λειπε τώρα να χω και τις ζήλιες τους, δε μου φτάνει η δική μου η αυτολύπηση, δεν πάει άλλο.

Τι είπες!!!!

Αυτολύπηση….μην το ακούσω ξανά.

Ακούς εκεί να σε λυπάσαι!

Γιατί κουκλίτσα μου, θα το πω τώρα γιατί με σκας…

Είναι δυνατόν, να ‘σαι γερή, να χεις τα παιδάκια σου γερά και γύρω γυρω όσο γίνεται και εσύ να κλαίγεσαι και να μοιρολατρείς, για σε παρακαλώ σύνελθε.

Δεν είπα μωρέ τίποτα κακό, απλά κουράστηκα να παλεύω με τα απάλευτα και αυτα τα ρημαδιασμένα λες και έχουν κάνει κοντρα μεταξύ τους να με ξαποστείλουν μια ώρα αρχίτερα.

Δε μου λες… υγεία έχεις;

εε ναι Δόξα τω Θεώ.

Μπορείς να μου πεις γιατί δεν πιάνεις τη ζωή απ τα κέρατα όπως κάναν τα παιδάκια σου και τα καμαρώνεις;

Τι νομίζεις γέρασες και δεν είσαι για τέτοια ξεσπάσματα θελημένης διεκδίκησης και αποτροπής των πρέπει τους;

Αυτά που λέτε συζήταγα ένα βράδυ που με βρήκε αξημέρωτη να παλεύω να με καταλάβω και να δώσω κι εγώ το δικό μου αγώνα, εν έτη 2015.

Αυτό ήταν, η συνείδησή μου κέρδισε και μαζί της και εγώ και το όνειρό μου που συνεχίζω να το ακολουθώ με κόπο και με βάσανα αλλά δε με νοιάζει πια…

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΗΤΤΗΜΕΝΗ.

Οι συνθήκες παν δύσκολες μα η αγάπη μου για τη γραφή , η ανάσα μου η ίδια δίνει πνοή στα θέλω μου και δρομολογεί τις γνωμοδοτήσεις μου για επίτευξη των στόχων μου.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

Εμείς θα δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά μας, στους νέους και εμεις θα τα αποτρέψουμε απ τους Σατανάδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ,δίνοντάς τα τα εχέγγεια για προστασία και σωτηρία της ψυχής τους κι ας είναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!