/TWIINS – Ivayolini EP

TWIINS – Ivayolini EP

Mε μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο EP των TWIINS που έχει γενικό τίτλο “Ivayolini”! Αυτή η μικρή, αλλά απολαυστική μουσική συλλογή συνδυάζει όμορφα την Afro House με στοιχεία Tech house, αιθέρια φωνητικά και καλοκαιρινές catchy melodies! Το EP περιλαμβάνει, το ομώνυμο track “Ivayolini”, το γνωστό “Too Far Gone” στην Original εκδοχή του, αλλά και σε ένα Radio Edit, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στο compilation “Sub Sessions Vol.4” και επίσης ένα Remix του “Ivayolini” από τον DAPEACE, ο οποίος είναι ένας πολύ ταλαντούχος DJ και παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό το καλοκαίρι αφήστε τους εαυτούς σας να ταξιδέψουν στους ρυθμούς των βιολιών με το “Ivayolini” των TWIΙNS και χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης!

BIO: TWIINS (Tzivan Sali Merter & Mertchan)

Οι TWIINS γεννηθήκαν στην Ολλανδία και ζουν στην Ξάνθη. Σπουδάζουν στο Canakkale/Τουρκία στο πανεπιστήμιο Çanakkale Onsekiz Mart (COMU) στο τμήμα Πληροφορικής και εκπαίδευσης τεχνολογιών διδασκαλίας. Η μουσική ήταν πάντοτε ένα πάθος για αυτούς, ξεκίνησαν να πειραματίζονται με τη μουσική από μικρή ηλικία. Με το καιρό, αποκτήσαν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να ασχοληθούν πιο επαγγελματικά με Djing και την παραγωγή μουσικής, ενώ παράλληλα συνεργάστηκαν με καταξιωμένους διοργανωτές, καθώς και γνωστούς καλλιτέχνες. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι τα back2back Dj sets με τον Yalın και Kaan Gökman στη Τουρκία. Ο κύριος στόχος τους, είναι να μοιραστούν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους με ανθρώπους της μουσικής σε όλο τον κόσμο που τους εκφράζει η Afro House και Tech House μουσική. Τα τραγούδια τους εξαπλώνονται ήδη παγκοσμίως, πιο συγκεκριμένα, το “Let Me Love U” μπήκε στα charts TOP 100 της Αρμενίας στην Apple Music και κέρδισε 5Κ streams σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Track List:
1. Ivayolini (Original Mix)
2. Too Far Gone (Original Mix)
3. Ivayolini (DAPEACE Remix)
4. Too Far Gone (Radio Edit)

Buy/Stream here:
Beatport: https://bit.ly/3xVQh55
iTunes: https://apple.co/3OM7eEL
Spotify: https://spoti.fi/3QQqy5p
Traxsource: https://bit.ly/3xTQ8xP
Junodownload: https://bit.ly/3u8rzfp
Deezer: https://bit.ly/3QSyfrW
Amazon Music: https://amzn.to/3OqSFqm

TWIINS
SoundCloud: https://soundcloud.com/wearethetwiins
Instagram: https://www.instagram.com/wearethetwiinss/

YouTube Playlist: https://bit.ly/39SpcX8
SoundCloud: https://bit.ly/3Ac6jcJ

Upfilter Records