/Το OGDOO MUSIC GROUP παρουσιάζει το νέο άλμπουμ “Κοιτώντας ένα αστέρι”, των ερμηνευτών Νίκου Γύρα, Χρυσής Τζάβλα και Δημήτρη Μωραίτη στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Το OGDOO MUSIC GROUP παρουσιάζει το νέο άλμπουμ “Κοιτώντας ένα αστέρι”, των ερμηνευτών Νίκου Γύρα, Χρυσής Τζάβλα και Δημήτρη Μωραίτη στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Tο OGDOO MUSIC GROUP παρουσιάζει το νέο άλμπουμ “Κοιτώντας ένα αστέρι”, των ερμηνευτών Νίκου Γύρα, Χρυσής Τζάβλα και Δημήτρη Μωραίτη την Παρασκευή 24 Μαΐου, 21:45 στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Έντεκα νέα λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Νίκου Γύρα πάνω σε στίχους που έγραψε ο αδελφός του Άλκη Αλκαίου, Γρηγόρης Λιάρος.

Ο Νίκος Γύρας είναι ένας νέος εξαιρετικός δημιουργός που έχει ήδη δώσει τα πρώτα καλά δείγματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός κ.α. Πρόσφατα έκανε την ενορχήστρωση στο νέο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη, «Κυρίες.. τα σέβη μου» ενώ συνεργάστηκε με την Λίνα Νικολακοπούλου στο τραγούδι «Υπάρχει» το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Στέφανου Μαλλιαρού, «Δε σηκώνουν άλλο φόβο οι εποχές».

Η Χρυσή Τζάβλα είναι μια νέα ερμηνεύτρια και εξαιρετική βιολίστρια. Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδαίε συνεργασίες με ξεχωριστή τη συμμετοχή της στην ορχήστρα του Χρήστου Νικολόπουλου, κάνει το ντεμπούτο σε αυτή τη δουλειά, ερμηνεύοντας τρία τραγούδια κι ένα ντουέτο με τίτλο «Λαβωμένη αλήθεια» μαζί με τον Νίκο Γύρα.

Την παρέα συμπληρώνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής ο οποίος συμμετέχει επίσης ερμηνεύοντας πέντε από τα τραγούδια του άλμπουμ

Παίζουν
Νίκος Γύρας – Κιθάρα
Χρυσή Τζάβλα – Βιολί
Δημήτρης Μωραίτης – Μπάσο
Γιώργος Ζωγράφος – Ακορντεόν
Γιάννης Σταματογιάννης – Μπουζούκι
Νίκος Τσιατσούλης – Κρουστά