/Το FILM SCHOOL HOLLYWOOD STUDIO συστήνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Το FILM SCHOOL HOLLYWOOD STUDIO συστήνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Οι ιδρυτές της Σχολής “HOLLYWOOD STUDIO THESSALONIKI”, Αντώνης Σιώπκας και Κώστας Καραθωμάς, σας καλωσορίζουν σε μια νέα εποχή της κινηματογραφικής εκπαίδευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Film School “HollywoodStudio Thessaloniki” (H.S.T) είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή κινηματογράφου και τηλεόρασης που ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη, μετά από 20 χρόνια. Σκοπός της Σχολής “H.S.T” είναι να εκπαιδεύει τους σπουδαστές σε όλες τις ειδικότητες που αφορούν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενισχύοντας το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας στους τομείς αυτούς. Παράλληλα, ανοίγει τον δρόμο στους σπουδαστές του να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα αντικείμενα σπουδών τους, εξασφαλίζοντάς τους συνεργασία με την εταιρία παραγωγής “ARATOS FILMS” του Βασίλη Τσικάρα και την “ΚΑPPA FILMS” του Κώστα Καραθωμά.

H Σχολή παρέχει και ΓΡΑΦΕΙΟ CASTING, σε συνεργασία με ένα από τα πιο έμπειρα και γνωστά γραφεία casting της Αθήνας. Στόχος είναι να τροφοδοτούνται με εργασία όλοι οι σπουδαστές της Σχολής, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο “Hollywood casting”. Η ANTONOPOULOU AGENCY ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής της Ελλάδας και αρκετές του εξωτερικού.

Όραμά μας είναι η εκπαίδευση στην τέχνη της Σκηνοθεσίας, της Διεύθυνσης Φωτογραφίας, της Σκηνογραφίας, της Υποκριτικής Κωμωδίας και Υποκριτικής στην κάμερα, της Performance, Αυτοσχεδιασμού, Κινηματογραφικής Κινησιολογίας και Σκηνικής Μάχης, Ψυχοδράματος, Μεταγλώττισης, VoiceActing, Μιούζικαλ, Make-up/Special Effects, της Influence Art.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ H.S.T

Ένα φρέσκο εργαστήρι υποκριτικής ξεκινά στο Hollywood Studio Thessaloniki (H.S.T). Αφορά όσους θέλουν να γνωρίσουν την μαγεία της Υποκριτικής με σημείο αναφοράς την ΚΑΜΕΡΑ.

Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε τρίμηνα σεμινάρια των δύο (2) ωρών την εβδομάδα.

Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον καθηγητή και όσα δίωρα την βδομάδα επιθυμεί, ανάλογα με τις ανάγκες και τον χρόνο του.

Εκπαιδευτείτε με 60€ τον μήνα στη:

Σκηνική μάχη (Stage fighting)

Υποκριτική στην κάμερα

Υποκριτική performance

Υποκριτική κωμωδία στη κάμερα

Προετοιμασία μονολόγων

Υποκριτική εφήβων 12 έως 17 χρονών στην κάμερα

Acting Coaching

Σκηνογραφία

Make up – Special Effects

Ενδυματολογία στο σινεμά

Δοκιμάστε τα Καινοτόμα Τμήματά μας:

Voice acting

Ο λόγος του βασιλιά

Become an Influencer

Ψυχόδραμα

Young Filmmakers Studio

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ-PERFORMER

Ο Παντελής Καναράκης διδάσκει σε ένα τρίμηνο σεμινάριο την τέχνη της υποκριτικής, την τέχνη του γέλιου, το perfomer, τη θετική στάση στη ζωή. Λειτουργούν δύο ξεχωριστά τμήματα.

Κάθε Τετάρτη 16:00-18:00 και Κυριακή 13:00-15:00.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ξεκινάει ένα νέο δίμηνο πρόγραμμα Υποκριτικής Κωμωδίας στην κάμερα υπό τη διδασκαλία και την καθοδήγηση του Δημήτρη Πιατά. Λειτουργούν δύο ξεχωριστά τμήματα.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 18:00-21:00.

ΣΥΛΛΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ
Masterclass

Το Σάββατο 27/01 και 3/02 και την Κυριακή 28/01 και 4/02 στις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί ένα εργαστήριο 16 ωρών για ηθοποιούς, με αντικείμενο τις βασικές αρχές και τεχνικές της λειτουργίας του ηθοποιού στο σινεμά, τη χρήση του προσωπικού υλικού και τον ηθοποιό ως ελεύθερο καλλιτέχνη στο σινεμά.

Κλείστε εγκαίρως θέσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

FILM SCHOOL HOLLYWOOD STUDIO,

Εγνατίας 45, 8ος όροφος

Τηλ. Κιν.6984 299 468

Τηλ. 2310 500 134 /

email:info@hollywoodstudiothessaloniki.gr