/Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου έχασε τη μάχη με τη ζωή την Παρασκευή το μεσημέρι. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Νοσηλευόταν τις τελευταίες ήμερες σε σοβαρή κατάσταση και το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Η Μαίρη Χρτονοπούλου είχε δώσει την τελευταία της συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μιλώντας για τον θάνατο αλλά και για τον κινηματογράφο.

«Πίστευα ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ»
«Στο σινεμά δεν πλήττω. Βαριέμαι, πλήττω! Στο θέατρο μου αρέσουν οι πρόβες, η πρεμιέρα και οι πρώτες παραστάσεις, μετά αυτοκτονία. Μετά δεν αντέχω την αέναη επανάληψη του ίδιου και του ίδιου. Θέλω να πεθάνω» είπε αρχικά.

Μετά τον τραυματισμό μου πέρασα φρίκη, παράλυτη, 128 κιλά σχεδόν με άνοια, ένα τέρας.

Αναφερόμενη στην απουσία της από τον χώρο της Τέχνης τα τελευταία 20 χρόνια, είχε πει:

«Μετά τον τραυματισμό μου πέρασα φρίκη, παράλυτη, 128 κιλά σχεδόν με άνοια, ένα τέρας. Πίστευα ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ. Βρήκα έναν φυσικοθεραπευτή και με το πείσμα, στάθηκα όρια στον πρώτο μήνα. Είμαι ευτυχισμένη που περπατάω».

«Μισώ τα Χριστούγεννα έχουν μια τεχνητή, ενέσιμη χαρά για να μην πω υπόθετο χαρά. Βαριέμαι δεν μου αρέσουν τα μελομακάρονα», ανέφερε σχετικά με τις γιορτές.

Για τον θάνατο είχε πει τα εξής:

Δεν θέλω να γεράσω, να ακολουθήσω το DNA των θηλυκών της οικογένειας μου. Είναι τραγικό. Η μαμά μου έφτασε 107 ετών, η γιαγιά μου 99,5 και η προγιαγιά μου 106. Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Θέλω να έχω ένα καλό τέλος. Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι αλλά προσπαθώ να μην είμαι».

in