/H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»

ΖΕΙΜΠΕΙΚΙΚΟ ΙΙ Η ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»

Μπες στο amstelmusic.gr, κατέβασε το «Ζεϊμπέκικο ΙΙ» και βοήθησε κι εσύ στην ενίσχυση των μουσικών του αύριο

Η ΑΜΣΤΕΛ είναι πάντα μαζί μας σε όσα κάνουν την ψυχή μας να ξεχειλίζει, και φέτος φέρνει πιο κοντά τις ψυχές που μιλούν την ίδια γλώσσα, για έναν καλό σκοπό: Το εμβληματικό «Ζεϊμπέκικο» του Διονύση Σαββόπουλου, ένα τραγούδι που μιλάει στην ψυχή και συνοδεύει εδώ και καιρό  τις τηλεοπτικές καμπάνιες της ΑΜΣΤΕΛ, διασκευάζεται τώρα για τη στήριξη νέων Ελλήνων μουσικών. 

Το «Ζειμπέκικο ΙΙ» ενώνει τις φωνές του δημιουργού του, Διονύση Σαββόπουλου και της Σωτηρίας Μπέλλου με τις φωνές δυο νέων δημιουργών που έρχονται από διαφορετικούς μουσικούς δρόμους, της Μαρίνας Σάττι και του Μικρού Κλέφτη. Δημιουργείται έτσι μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη που κοιτάζει με καινούριο βλέμμα το αγαπημένο τραγούδι.  Την διασκευή του υπογράφει η Μαρίνα Σάττι και το video clip, που γυρίστηκε ειδικά για αυτή την διασκευή, υπογράφει ο Τζώρτζης Γρηγοράκης. 

Μπορείς να δεις το video clip και να κατεβάσεις δωρεάν τη διασκευή στο amstelmusic.gr  βοηθώντας έτσι νέους μουσικούς να κυνηγήσουν το όνειρό τους.  Με την κίνησή σου αυτή υποστηρίζεις την πρωτοβουλία της ΑΜΣΤΕΛ να ενισχύσει οικονομικά τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ιονίου Πανεπιστημίου, για την κάλυψη των αναγκών τους σε μουσικό εξοπλισμό. 

Μπες στο amstelmusic.gr, κατέβασε το τραγούδι, και άσε την ψυχή σου να ξεχειλίσει με μουσική για τη μουσική.

@amstelgreece @asetinpsihisou

 

Concept / ιδέα ενέργειας: Frank & Fame

Τραγούδι

Διασκευή: Μαρίνα Σάττι

Μουσική παραγωγή: Ermis, Μαρίνα Σάττι

Μίξη: Grey Studios

Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος (Sweetspot productions)

Βιολί: Θοδωρής Μουζακίτης 

Βιολί: Κωστής Καριτζής

Βιόλα: Ελευθερία Τόγια

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Πιάνο: Ermis 

Ηχογράφηση Εγχόρδων: Antart Studios

Video Clip

Concept / Σκηνοθεσία / Μοντάζ: Τζώρτζης Γρηγοράκης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Έβαν Μαραγκουδάκης, Νίκος Σέμπος

Σύλληψη – χορογραφία των σκηνών των χορευτών: Πατρίσια Απέργη

Χορευτές: Ηλίας Χατζηγεωργίου, Fuerza Negra, Ελεάννα Ζώη, Μπίλιω Μαρνέλη 

Ομάδα χορού: Αερίτες

Ενδυματολόγος: Ροζάνα Βασιλεία

Επιμέλεια Μαρίνας Σάττι: Make up Χρήστος Μαζούρεκ, Hair Μαρία Παπαδόγκωνα, Ενδυματολόγος Eva G, Χορογράφος Ειρήνη Δαμιανίδου

Executive Producer: Πάθη Κατσούφη

Producer: Ελένη Σταμουλακάτου

Εμφανιζόμενοι Μουσικοί: Νταούλι Ηλιάνα Αντωνιάδου, Ηλεκτρική κιθάρα Κωνσταντίνος Μπορέκ, Μπουζούκι Άγις Σωρούλας, Μπαγλαμάς Δημήτρης Χαλιάσος

Management καλλιτεχνών: 

Μαρίνα Σάττι: Χαρά Σιαφαρίκα 

Μικρός Κλέφτης: Dynasty Group Athens

Καλλιτεχνικός συντονισμός/management Διονύση Σαββόπουλου: Ελένη Καλέση

Project management: Σωτήρης Λυκουρόπουλος/ seed point

Εταιρεία παραγωγής Video clip: FILMIKI

Original master (p)+(c) Melody Maker

Τα πλάνα αρχείου είναι από την ταινία “Χαίρω πολύ…Σαββόπουλος” του Λάκη Παπαστάθη και παραχωρήθηκαν ευγενικά από την οικογένεια του. Δόθηκαν από την διεύθυνση αρχείου της ΕΡΤ. Ευχαριστούμε επίσης την κ. Γεωργία Παναγιώτη για την άδεια χρήσης των φωτογραφιών της Σωτηρίας Μπέλλου και την Melody maker για την συνεργασία για την χρήση του ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟΥ.

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες ΑΜΣΤΕΛ, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμου), ΝΥΜΦΗ και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Lagunitas. Από την 1η Απριλίου 2021, ανέλαβε και ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της Bacardi για την Ελλάδα. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία. 

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία. 

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον, ενώ το 2020 υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, πιστή στη φιλοσοφία της για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα.