/Αγγελική Συμεωνίδη: Ατομική έκθεση στην ‘Tsantilis Art’ Gallery

Αγγελική Συμεωνίδη: Ατομική έκθεση στην ‘Tsantilis Art’ Gallery

Η ζωγράφος Αγγελική Συμεωνίδη παρουσιάζει τη νέα της εικαστική δουλειά με τίτλο «Gold Pavements» στην ‘Tsantilis Art’ Gallery, με έργα εμπνευσμένα από τις σπασμένες-ραγισμένες πλάκες των Αθηναϊκών πεζοδρομίων.

Η δουλειά αυτή προέκυψε από μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που η ίδια επιμελήθηκε, κοντινά πλάνα των ραγισμένων απ’ την αμείλικτη φθορά του χρόνου πεζοδρομίων της Αθήνας.

Οι αλλοιώσεις της ύλης αποτυπώνονται στις χαραγματιές του συμπαγούς τσιμέντου, στις βαθιές ρυτίδες που διαπερνούν την επιφάνεια απ’ άκρη σ’ άκρη, σαν ζωντανή μνήμη των αέναων εναλλαγών των εποχών.

Η Γκαλερί ‘Tsantilis Art’

Η Γκαλερί ‘Tsantilis Art’, ιδρυθείσα το 1925, παρέχει σημαντικά ελληνικά και ευρωπαϊκά έργα τέχνης, στεγάζοντας συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών περιόδων και θεμάτων.
Bρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου, και είναι μια από τις παλαιότερες, πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. O πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ταυτότητα Εκδήλωσης:
Εγκαίνια: Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου
19:00 – 22:00
Τοποθεσία: ‘Tsantilis Art’ Gallery
Σέκερη 5, Κολωνάκι , Αθήνα, 10671
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:30 – 16:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:30-19:00
Πληροφορίες: 210 3605337, info@tsantilisart.com