/2 Χρόνια CulturePoint.gr. Ένα βήμα μπροστά…

2 Χρόνια CulturePoint.gr. Ένα βήμα μπροστά…

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μανίκας, συγγραφέας – δημιουργός CulturePoint.gr

Δύο χρόνια CulturePoint.gr. Δύο πολύ δημιουργικά χρόνια για μια προσπάθεια προβολής και ανάδειξης όλων των εκφάνσεων του Πολιτισμού, όλων των μορφών της Τέχνης, όλων των φωνών, χωρίς αποκλεισμούς, περιχαρακώσεις και ανταλλάγματα.

Πολύτιμη η συνεισφορά των εξαιρετικών αρθρογράφων μας που εξέφρασαν ακηδεμόνευτα τη γνώμη τους. Αγαστή και αποδοτική η επικοινωνία με όσους συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί μας, με κάθε τρόπο.

Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, παραχωρώντας γραπτές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Είμαστε εξίσου περήφανοι και για το βήμα που δόθηκε σε νέους ανθρώπους που κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Είμαστε ευγνώμωνες για την ανταπόκριση των αναγνωστών, το ενδιαφέρον τους για τη θεματολογία, τις προτάσεις και τις προτροπές τους.

Δύο χρόνια μετά, πιο έμπειροι και με την ίδια και μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση, προχωράμε σταδιακά σε νέες πρωτοβουλίες, στη χρήση νέων μέσων, με τον ίδιο πάντα στόχο. Την αδέσμευτη, ανόθευτη προσέγγιση στην πολιτιστική “παραγωγή”.