/Θεόδωρος Παντούλιας & Γιάννης Φάρακλας μιλούν στην Μαράη Γεωργούση

Θεόδωρος Παντούλιας & Γιάννης Φάρακλας μιλούν στην Μαράη Γεωργούση

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες Η Δρ Ιστορίας της Τέχνης και η πρώην Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Μαράη Γεωργούση, έχει προσκεκλημένους στο Πρώτο μέρος του Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου Μεντιτερράνε της Κεφαλονιάς και Θεόδωρο Παντούλια και στο Δευτερο μέρος του Ναυτιλιακού Αναλυτή κ Γιάννη Φάρακλας.

Ο κ Παντούλιας μιλάει Πώς παει η Τουριστική περίοδος στην Κεφαλλονιά -Αν υπάρχει πρόβλημα λόγω της πτώχευσης του μεγάλου οργανισμού Tour opereitor Από ποιες χώρες η Κεφαλλονιά έχει τον περισσότερο τουρισμό και άλλα πολλά.

Ο ναυτιλιακός αναλυτής, , Γιάννης Φάρακλας μιλάει για τα Ποσειδωνία 2024 τα καλά μεχρι τώρα, με ρεκόρ συμμετοχών, την Ναυτικη Εκπαιδευση, Τα Ναυπηγεια της Χωρας μας, Τη Δυναμικη των Ελληνων στο Παγκοσμιο Εμποριο τους πολεμους. στην περιοχη μας – Ουκρανια με Ρωσια, Χαμας με Ισραηλ, την πρωταρχικη σημασια να προστατεψουμε τα πληρωματα μας, την βελτιωση των υποδομων της χωρας μας, και ολη την γεωπολιτικη κατασταση μας, Περιβαλλον και προστασια του) και αλλα πολλα.

https://youtu.be/L9S2oKdfaQ8