/Προστατέψτε τα ζώα – Προστατέψτε τη ζωή

Προστατέψτε τα ζώα – Προστατέψτε τη ζωή

PIAF – WRITERS CAPITAL INTERNATIONAL FOUNDATION PRESS RELEASE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το φεστιβάλ Panorama International Arts & Sculpture με την σύμπραξη επιφανών καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο στοχεύει στο να τερματίσει τη σκληρότητα απέναντι στα ζώα. Καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στη βαρβαρότητα έναντι των ζώων. 

Υπεύθυνος του γραφείου τύπου στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο καλός φίλος και συνεργάτης του CulturePoint.gr, Νίκος Ναούμης.

Panorama International Arts & Sculpture

Αθήνα (Ελλάδα): Καλλιτέχνες και γλύπτες από όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων στο φεστιβάλ Panorama International Arts. Το ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ίδρυμα Writers Capital φιλοξενείται στην Αθήνα και λόγω της πανδημίας, το φεστιβάλ πραγματοποιείται διαδικτυακά.

300 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο έχουν εγγραφεί για την εκδήλωση με θέμα «Μια ζωή: Σταματήστε την σκληρότητα προς τα ζώα». Οι καλλιτέχνες θα χρησιμοποιήσουν τα δημιουργικά τους έργα για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό κατά της κακοποίησης των ζώων. Τα έργα θα συγκεντρωθούν και θα προβληθούν σε διάφορες σελίδες κοινωνικών μέσων.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης (Ζωγραφικής & Γλυπτικής) Πανόραμα είναι αφιερωμένο στο να τραβήξει την προσοχή του κόσμου σε θέματα που αφορούν την ανθρωπότητα. Φέτος, το θέμα είναι η ευαισθητοποίηση κατά της κακοποίησης των ζώων», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι συγγραφείς, οι καλλιτέχνες και όλοι όσοι συμμετέχουν στη δημιουργική έκφραση μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Το φεστιβάλ που θα συνεχιστεί για ένα μήνα θα είναι επίσης ένας χώρος για τους καλλιτέχνες για να επικοινωνούν μεταξύ τους για να επεκτείνουν περαιτέρω τις γνώσεις και την εμπειρία τους στις τέχνες. Το Panorama Golden Award και τα βραβεία για τις καλύτερες συμμετοχές στο φεστιβάλ θα ανακοινωθούν επίσης αμέσως μετά το τέλος του φεστιβάλ, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός και μη θρησκευτικός οργανισμός για συγγραφείς και δημιουργούς από όλο τον κόσμο, το Writers Capital Foundation έχει ως κύριο στόχο να φέρει συγγραφείς, καλλιτέχνες, και άλλους που εμπίπτουν στον τομέα των δημιουργικών εκφράσεων υπό μια ενιαία ομπρέλα με στόχο να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εμπνεύσουν αλλά και να εμπνευστούν περαιτέρω.

Εκτός από το φεστιβάλ τεχνών, ο Οργανισμός διοργανώνει επίσης το Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας Panorama και πολλά άλλα προγράμματα με στόχο να εμπνεύσει την ανθρωπότητα. Ο οργανισμός είναι εγγεγραμμένος στο Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών που υποστηρίζει τους σκοπούς και τους στόχους των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και της UNESCO.

 

Ο Εκδότης

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Writers Capital Facebook Page: https://www.facebook.com/WritersCapitalFoundation
Panorama International Arts & Literature Festival Facebook Page: https://www.facebook.com/PanIntFest
Writers Capital YouTube: https://www.youtube.com/c/WritersCapitalFoundation
Panorama International Arts & Literature Festival YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYxSP2174YtvF15KgQPJ1Gg/videos
Website: