/Η ψυχή ξεχείλισε με μουσική και παγωμένη ΑΜΣΤΕΛ στις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Η ψυχή ξεχείλισε με μουσική και παγωμένη ΑΜΣΤΕΛ στις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Κι αυτό το καλοκαίρι, η ΑΜΣΤΕΛ έκανε την ψυχή μας να ξεχειλίσει προσφέροντας μέσω του amstelmusic.gr  μοναδικές εμπειρίες στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και τις πιο hot συναυλίες: το Release Athens, το ιστορικό Rockwave Festival, το Athens Rocks Festival, η περιοδεία του Γιάννη Χαρούλη και η συναυλία των Guns n’ Roses ήταν μόνο κάποιες από αυτές.

Εκατοντάδες δωρεάν εισιτήρια κέρδισαν οι τυχεροί που μπήκαν στην κλήρωση στο amstelmusic.gr και είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, παρέα με την ΑΜΣΤΕΛ. Σε επιλεγμένα live,  οι νικητές των εισιτηρίων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης από το ΑΜΣΤΕΛ bar, σε προνομιακή θέση με μοναδική οπτική στη σκηνή, μαζί με δωρεάν μπύρα ΑΜΣΤΕΛ. 

Οι εκπλήξεις της ΑΜΣΤΕΛ για τους παρευρισκόμενους συμπεριλάμβαναν και τον διαγωνισμό που έτρεχε  μέσα από τα ποτήρια ΑΜΣΤΕΛ. Σκανάροντας το QR code στο ποτήρι ΑΜΣΤΕΛ, τυχεροί επισκέπτες κέρδισαν περισσότερα από 1.000 δώρα, όπως η πρόσβαση στο ΑΜΣΤΕΛ bar, δωρεάν μπύρα, limited-edition t-shirts και συλλεκτικά, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια.

Ανάμεσα στους θεατές που άφησαν τη ψυχή τους να ξεχειλίσει παρέα με την ΑΜΣΤΕΛ ήταν οι αγαπημένοι ηθοποιοί Ορφέας Αυγουστίδης,  Νατάσα Εξηνταβελώνη,  Γιώργος Μπένος και Ναταλία Swift.  

Η μουσική, όμως, δεν σταματά ποτέ! Μπες στο amstelmusic.gr και γίνε μέλος για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα και τις μουσικές εμπειρίες που έρχονται!

@amstelgreece #asetinpsihisou

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: STARDUST, Υρώ Καραδήμου, iro_karadimou@stardust-comms.gr

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες ΑΜΣΤΕΛ, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμου), ΝΥΜΦΗ και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Lagunitas. Από την 1η Απριλίου 2021, ανέλαβε και ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της Bacardi για την Ελλάδα. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. 

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία. 

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Τέλος, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον, ενώ το 2020 υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, πιστή στη φιλοσοφία της για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα.