/Έλενα Θωμοπούλου, η ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε στην Αμερική

Έλενα Θωμοπούλου, η ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε στην Αμερική

Έλενα Θωμοπούλου, η Ελληνίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε στην Αμερική. Μια παρουσία με ήθος, ευγένεια και καλλιέργεια.

Κέρδισε το βραβείο Best Actress στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Las Vegas και Best Actress 2023, ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφιότητες για την συμμετοχή της στην ταινία «The Shepherd’s Supper» σε σκηνοθεσία Γιάννης Στραβολαιμος.

Η ταλαντούχα ηθοποιός σπούδασε υποκριτική στο London School of Dramatic Art.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά projects, από μεγάλες παραγωγές του θεάτρου Badminton – Μαουτχαουζεν του Μίκη Θεοδωράκη- Gustav Malhel σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Έχει ακόμα πρωταγωνιστήσει σε πολλές και κλασικές γνωστές παραστάσεις σε σπουδαία θέατρα και ρόλους « Η Οφηλία του Σαίξπηρ» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, έχει ερμηνεύσει για δύο συνεχόμενες χρονιές την «Δεσποινίς Τζούλια του Άουγκουστ Στρίντμπεργκ» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και στο Θέατρο Θησείον σε sold out παραστάσεις, το κλασικό έργο «Κεκλεισμένων των θυρών» του Γάλλου Νομπελίστα Ζαν-Πολ Σαρτρ, σε γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές μέχρι ελληνογαλλικές παραγωγές «Η Δουλεία της» σε σκηνοθεσία Νίκος Χαραλαμπόπουλος.

Έχει συνεργαστεί ως μοντέλο µε οίκους όπως του Marc Jacobs και της Σίλια Κριθαριώτη και έχει διαφημίσει προϊόντα γνωστών brands, όπως η L’Oréal Paris και μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως η Marbella Suites.

 

Συντελεστές

Kathy Heyndels

ReveJewel

Photography Γιάννης Παρασύρης

Makeup Artist: Γιώργος Σιδηροπουλος

Hair Artist: Ηλείας Μορογιάννης