/Το Panorama International Arts Festival γιορτάζει τα Εξαιρετικά Ταλέντα: Βραβεία PIAF 2023

Το Panorama International Arts Festival γιορτάζει τα Εξαιρετικά Ταλέντα: Βραβεία PIAF 2023

Σε μια εκθαμβωτική βραδιά που γιόρτασε το πάντρεμα της δημιουργικότητας και της δεξιοτεχνίας, η τελετή των βραβείων Panorama International Arts Festival (PIAF) 2023 φώτισε την Αθήνα με τη λάμψη εξαιρετικών καλλιτεχνών, γλυπτών, φωτογράφων και νέων ταλέντων. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου, αναγνώρισε και τίμησε την εξαιρετική συμβολή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Panorama Golden Awards 2023 (Arts)

Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα σε μια ζωή καλλιτεχνικής λαμπρότητας, απονεμήθηκε στη διάσημη Ιταλίδα καλλιτέχνιδα Silla Maria Campanini το Panorama Golden Award 2023 (Arts) για την εξαιρετική της προσφορά στον κόσμο της τέχνης. Το έργο της, που εκτείνεται σε φάσμα δεκαετιών, όχι μόνο έχει εμπνεύσει αλλά και επαναπροσδιορίσει τα όρια της καλλιτεχνικής έκφρασης. Αυτό το πολυπόθητο βραβείο αποτελεί απόδειξη της κληρονομιάς που αφήνει στο βασίλειο της δημιουργικότητας.

Panorama International Arts Awards 2023

Οι ζωγράφοι, τα έργα των οποίων προκαλούν τον απόλυτο θαυμασμό, βρέθηκαν στο επίκεντρο στα Διεθνή Βραβεία Τεχνών Panorama. Οι Μαρία Καλατζή, Χρύσα Χαραλαμπίδου, Dan Neamu, Biju Zen, Kalabha Kesari, Georgiana Macovei, Vera Dan, Daniela Isache, Ελένη Παρασχίδου και Maria De Lourdes Endara τιμήθηκαν με το διάσημο Βραβείο Panorama International Arts 2023 για την εξαιρετική δεξιοτεχνία τους στον καμβά. Τα έργα τέχνης τους ξεπέρασαν τα όρια, απεικονίζοντας μια μυριάδα συναισθημάτων και ιστοριών, συναρπάζοντας το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Panorama International Sculpture Awards 2023

Τα Διεθνή Βραβεία Γλυπτικής Πανόραμα αναγνώρισαν την τέχνη σε τρεις διαστάσεις. Οι Lidia Nica, Shura Oyarce, Anna Athitaki και Daniela Carletti τιμήθηκαν για τα εξαιρετικά γλυπτά τους που έδωσαν ζωή στην πέτρα, το μέταλλο και άλλα υλικά, επιδεικνύοντας τον περίπλοκο συνδυασμό δημιουργικότητας και δεξιοτεχνίας.

Panorama International Photography Awards 2023

Η φωτογραφία, ένα μέσον που αποτυπώνει την ουσία των στιγμών, γιορτάστηκε μέσω των Διεθνών Βραβείων Φωτογραφίας Panorama. Οι Antonio Barbuto, Miquel Sebastian, Gloria Castaño, Heriberto Noppeney, Premrajj Kk, Antonella Giapponesi Tarenghi, Angeliki Giorgiadi και Anne Marie Igounet διακρίθηκαν για τις συναρπαστικές οπτικές αφηγήσεις τους, με κάθε καρέ να λέει μια μοναδική ιστορία.

Panorama Βραβείο Youth Award for Arts 2023

Η νεολαία, φάρος δημιουργικότητας, αναγνωρίστηκε μέσω του Διεθνούς Βραβείου Νέων για τις Τέχνες Panorama. Οι Adrià Volta, Montserrat Licona, Shana Gokul, Letizia Caiazzo, Michael Kazemi, Elena Arsenidou, Fabio Petrilli, Filippo Papa, Euranie Cryzz και Cassandra Alogoskoufi τιμήθηκαν για το εξαιρετικό ταλέντο τους, υποσχόμενοι ένα λαμπρό μέλλον για τον κόσμο των τεχνών.

Panorama International Special Awards Jury 2023

Ως αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς τους, τα Διεθνή Ειδικά Βραβεία Κριτικής Επιτροπής Πανόραμα απονεμήθηκαν στους Barbara Maresti, Llorenç Garrit, Matina Sioki, Meacham Layne και Lidia Leventeris. Αυτοί οι εξαίρετοι καλλιτέχνες ξεχώρισαν για τις μοναδικές προοπτικές και τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους, εμπλουτίζοντας το παγκόσμιο καλλιτεχνικό τοπίο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Πανόραμα συνεχίζει να είναι φάρος για τους καλλιτέχνες, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την επιδίωξη της καλλιτεχνικής αριστείας. Καθώς πέφτει η αυλαία στη φετινή τελετή απονομής, η προσμονή για το επερχόμενο Panorama International Literature Festival 2024 (PILF 2024) ανεβαίνει. Συγγραφείς, ποιητές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή δημιουργικότητας. Αφήστε την τέχνη σας να λάμψει στην παγκόσμια σκηνή!

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panorama International Arts & Literature Festival, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.panoramafestival.org

Σχετικά με το Writers Capital Foundation:

Το Writers Capital Foundation είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός και μη θρησκευτικός λογοτεχνικός οργανισμός για συγγραφείς και δημιουργούς σε όλο τον κόσμο που έχει ως αποστολή να γεφυρώσει πολιτισμούς και να ενώσει έθνη. Ο κύριος στόχος του ιδρύματος είναι να φέρει

Συγγραφείς, εικαστικούς και άλλους δημιουργούς στον τομέα της έκφρασης κάτω από μια ενιαία ομπρέλα και να τους παρακινήσει να προωθήσουν τις ανθρωπιστικές αξίες. Πιστεύουμε ότι είναι πρωταρχική μας ευθύνη να ενεργούμε υπέρ του κοινωνικού συνόλου και στοχεύουμε να ενισχύσουμε τις πανανθρώπινες αξίες που θα ωφελήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Επικοινωνία:
Writers Capital International Foundation

Email: wcifcentral@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.panoramafestival.org

Ακολουθήστε μας:

Facebook: https://www.facebook.com/WritersCapitalFoundation

Twitter: https://twitter.com/WritersCapital

Instagram: https://www.instagram.com/writerscapitalfoundation/

Prof. IRENE DOURA – KAVADIA (CEO ACADEMY CENTRES – AKADHMIA – Contrastive & Computational Linguist, Litterateur, Translator, Secretary-General WCIF, Editor-In-Chief Writers International Edition)
________
Irene Doura – Kavadia (facebook)
Irene Doura Academy (facebook group)
Academy Centres – Xenes Glosses (facebook)
EIRHNH NTOYRA – KABBADIA – (Official Page)
https://www.goodreads.com/author/show/21060763.Irene_Doura_Kavadia – http://www.irenedoura.com

ACADEMY CENTRES –
20 FOREIGN LANGUAGES, TRANSLATION, @-Lab INFORMATICS/ e-learning LIVE / CV Development & Design
www.irenedoura-academy.com
36, Amfitheas Ave., P. Faliro, Athens – 2109411644

TAGS: