/Οι ΚωΓιαΜαν στο ΙΛΙΟΝ plus στο κέντρο της Αθήνας

Οι ΚωΓιαΜαν στο ΙΛΙΟΝ plus στο κέντρο της Αθήνας

Οι ΚωΓιαΜαν στο ΙΛΙΟΝ plus στο κέντρο της Αθήνας

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 21:00

Facebook Cover _ Event.jpg

Οι ΚωΓιαMan είναι ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται από ούτι (Κώστας Τσαρούχης), κρουστά (Γιάννης Ριζόπουλος) και κανονάκι (Μανώλης Χριστοδούλου).

Οι επιρροές του σχήματος είναι απ’ την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής Μεσογείου. Όμως αυτό που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα του σχήματος είναι η χρήση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών μέσων (πετάλια, λούπες, samples και ηλεκτρονικοί πειραγμένοι ήχοι από pads) που δημιουργούν ψυχεδελικό συνονθύλευμα που άλλοτε παραπέμπει σε ροκ και άλλοτε σε ηλεκτρονικά (drum n base, darkwave, dub) ηχοτοπία.

Χαρακτηριστικές επίσης είναι οι τολμηρές διασκευές σε, κάποιες φορές, αυστηρές μουσικές φόρμες, οι οποίες όμως υποστηρίζονται με τέτοιο τρόπο που δημιουργούν έναν ευχάριστο εντυπωσιασμό στον ακροατή. Η άνεση και το χιούμορ στις εμφανίσεις του σχήματος πάνω στη σκηνή μαζί με όλα τα παραπάνω σχηματίζουν και την τελική προσωπικότητα του σχήματος και δημιουργούν την ‘περσονα’ των ΚωΓιαMan.

Παραγωγή: Melodica Art Productions

Πληροφορίες:

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στο ΙΛΙΟΝ Plus

Ώρα έναρξης 21:00

Προπώληση: 8 ευρώ

Ταμείο: 10 ευρώ

Εισιτήρια στο https://www.more.com/music/kogiaman-stin-athina-ilion-plus-12/10/?fbclid=IwAR0B8-M4edbdqOYeYsmOjnp6w8yUMAl53CLrxq6FNI3kdr8PRKuuCRJtlqk

Facebook Event:

https://fb.me/e/2zETi3Vor