/Μαρία Πλυτά – Live στο Μουσικό Κουτί

Μαρία Πλυτά – Live στο Μουσικό Κουτί

Μαρία Πλυτά – Live Μουσικό Κουτί, Πέμπτη 27/10, 21:00

Η Μαρία Πλυτά επιλέγει το Μουσικό Κουτί για το πρώτο της live της φετινής σεζόν, με φορτισμένες μπαταρίες, την προσωπική της οπτική και την αισθαντική ενέργεια που την διακρίνει στο πάλκο.

Η χαρακτηριστική της φωνή και η αισθητική της, δίνουν στο πρόγραμμα που έχει επιλέξει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και θα μας παρασύρουν σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη από την μουσική της εκφραστικότητα.

Στο αγαπημένο στέκι στον Κεραμεικό, λοιπόν, μαζί με τον εξαιρετικό πιανίστα και συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου, μας προσκαλεί για άλλη μια φορά σε ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς παλιά και νέα τραγούδια. Κομμάτια μακρινών πια δεκαετιών που φέρνουν, με τρόπο άχρονο, εικόνες και μυρωδιές αγαπημένες, αλλά και τραγούδια σύγχρονα με αξία και με δυνατότητα να θεωρηθούν, κάποτε, κλασικά.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Λοϊζος, ο  Άκης Πάνου, ο Μανώλης Χιώτης, ο Βασίλης Τσιτσάνης και άλλοι σπουδαίοι δημιουργοί θα συναντηθούν στο πιάνο του Θεοδώρου και στο μικρόφωνο της Πλυτά με τις ερμηνείες της Ελένης  Βιτάλη, της Χαρούλας Αλεξίου, της  Βίκυς Μοσχολιού και άλλων μεγάλων φωνών. Μια συνάντηση με βλέμμα σύγχρονο, φρέσκο και ανατρεπτικό.

Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μυσταγωγικό live από το οποίο δεν θα λείψει το κέφι και τα ανεβασμένα γκάζια και θα περιμένει όλες και όλους εμάς που θα γίνουμε μέρος του Μουσικού Κουτιού, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 21:00.