/Η Ζανέλ στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», Υπάτη Φθιώτιδας. «Χαμογέλα μου λίγο… »

Η Ζανέλ στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», Υπάτη Φθιώτιδας. «Χαμογέλα μου λίγο… »

Η Ζανέλ στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», Υπάτη Φθιώτιδας

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

«Χαμογέλα μου λίγο… »

Σε μία εποχή όπου η τρυφερότητα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, συνεχίζει τις παραστάσεις της και τη νέα χρονιά. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου μας προσκαλεί στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στην Υπάτη Φθιώτιδας παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και τον  Βασίλη Δεφίγγο στο σαξόφωνο. 

 

Η μουσική παράσταση με τίτλο «Χαμογέλα μου λίγο…», από το ομότιτλο τραγούδι που γράφτηκε για τη συγκεκριμένη παράσταση σε μουσική και στίχους της Ζανέλ, απαρτίζεται από τραγούδια που εξυμνούν την τρυφερότητα και την δύναμη της αγάπης, την δύναμη του να χαμογελάς.  

 

Από το 2018 έως και σήμερα, η Ζανέλ πρεσβεύει τη ρετρό αισθητική τόσο δισκογραφικά όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις της, όπου τραγουδά τα πιο σημαντικά διαμάντια της εποχής του ελαφρού τραγουδιού. Με γνώμονα την αγάπη της για τις σπουδαίες μελωδίες, μας παρουσιάζει τη χρυσή αυτή εποχή του τραγουδιού, με πινελιές από τραγούδια σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών του σήμερα.

 

Από τον Μιχάλη Σουγιούλ στον Αττίκ, από τον Γιώργο Μουζάκη στον Κώστα Καπνίση, από τον Μίμη Πλέσσα στον Γιώργο Κατσαρό και στον Γιώργο Χατζηνάσιο, η Ζανέλ μας ταξιδεύει στα μεγάλα τραγούδια του χθες και του σήμερα, που ερμήνευσαν φωνές όπως η Δανάη Στρατηγοπούλου, η Γιοβάννα, η Μαρινέλλα, η Ζωή Κουρούκλη, η Κλειώ Δενάρδου, η Σοφία Βέμπο, η Στέλλα Γκρέκα, η Νανά Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου, η Εντίθ Πιάφ, η Λάρα Φαμπιάν, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιάννης Πάριος και άλλες σπουδαίες φωνές της δισκογραφίας. 

 

Παράλληλα, παρουσιάζει και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που αγκάλιασε το κοινό, όπως η «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και το «Μια φορά αγαπάμε» των Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, το «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή καθώς και την ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη μου πεις τίποτα» των Κώστα Πρετεντέρη και Μίμη Πλέσσα, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με τη συγκατάθεση και «ευχή» του μεγάλου μας συνθέτη.

 

«Χαμογέλα μου λίγο… » με την ελπίδα πως η τρυφερότητα θα νικήσει!

 

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

Τόπος Τεχνών Χώρα, Λελέικα Υπάτης Φθιώτιδας

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 21.30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2231051075

www.xwra.gr

———————————

Ακούστε τη δισκογραφία της Ζανέλ
στο κανάλι της Music Row Showcase

 

Ακολουθήστε τη Ζανέλ

Facebook | Instagram | TikTok