/Φλώρα Τζελέπη – Ο Δικηγόρος

Φλώρα Τζελέπη – Ο Δικηγόρος

Φλώρα Τζελέπη

Ο Δικηγόρος

Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2023

Επιμέλεια: Σοφία Τριανταφύλλου

ISBN: 978-618-5607-21-0

Σελ. 192

Διαστάσεις: 14.5cm x 21cm

Τιμή: 11.10€

 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Θερμαϊκός» το βιβλίο της Φλώρας Τζελέπη με τίτλο «Ο Δικηγόρος». Αθώοι άνθρωποι και νέα κορίτσια μπλέκονται στα δίχτυα ενός φιλόδοξου και αδίστακτου δικηγόρου και γίνονται έρμαια των αρρωστημένων επιθυμιών και των ύπουλων σχεδίων του με τίμημα την αξιοπρέπεια, τις ηθικές τους αξίες και τη ζωή τους. Παλεύουν να εναντιωθούν στη θέλησή του, μα μάταια. Θα μιλήσουν ή θα σιωπήσουν; Θα τον νικήσουν ή θα νικηθούν; Μια συγκλονιστική ιστορία που θίγει την κατάχρηση της εξουσίας και τις τραγικές της συνέπειες. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

 

Από το οπισθόφυλλο:

Ήταν δύσκολος χαρακτήρας ο δικηγόρος, σκοτεινός και δυσπρόσιτος. Η ακόρεστη δίψα του για ισχύ και επιβολή αντί να τον σώζει τον έριχνε σε απύθμενο βάλτο και τον ρουφούσε. «Σ’ αυτήν τη ζωή ή θα είσαι αρνί να σε φάνε ή γίνεσαι λύκος…» συνήθιζε να λέει καμαρώνοντας που ανήκε στους λύκους που απαιτούσαν με κάθε τρόπο το μερτικό τους. Παιχνίδι στα χέρια του ήταν οι νόμοι και εργαλείο οι γνωριμίες και οι διασυνδέσεις του, κανένας δεν γλύτωνε από την οργή του.

Και τι δεν θα έδινε η Μέλπω να είχε μπροστά της τον νεαρό δικηγόρο που πρωτογνώρισε, με τα μεγαλεπήβολα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τον ενθουσιασμό, να μπορούσε να σταματήσει την καταστροφική του πορεία, ένιωσε ένοχη σαν μεγαλύτερη που δεν τον συνέτισε, δεν τον εμπόδισε στο κυνήγι ενός ανώτερου όπως νόμιζε εαυτού του. Αλλά είναι κάποιες διαδρομές που αν τις διαλέξεις δεν υπάρχει επιστροφή…

 

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Φλώρα Τζελέπη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία, Marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, αγαπάει την ιστορία, τη λογοτεχνία, τη ζωγραφική και λατρεύει τη θάλασσα. Με καταξιωμένη καριέρα και διακρίσεις σε μεγάλη Πολυεθνική Εταιρεία, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων, ιδρυτικό στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής του Πορτο-Χελίου και υπεύθυνη θεμάτων Πολιτιστικής Ιστορίας της Νεότερης Ελλάδας των Εκδόσεων «Μπίρης». Είναι συγγραφέας των μυθιστορημάτων: «Οι γραμμές της ζωής» (2020) και «Μυστικά στην άνυδρη γη» (2021). Είναι παντρεμένη με τον μαθηματικό και συγγραφέα Αντώνη Τζελέπη και χάρη στην κοινή τους αγάπη για τα ταξίδια έχουν αποκομίσει πολλές γνώσεις και εμπειρίες από τις πιο μακρινές χώρες του πλανήτη. Έχει δυο παιδιά, τον Δημήτρη, επιτυχημένο χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό σύμβουλο και τη Μαριλίνα, διακεκριμένη πιανίστα και καθηγήτρια μουσικής.