/Έκθεση Ζωγραφικής: Η Σμύρνη αλλιώς…

Έκθεση Ζωγραφικής: Η Σμύρνη αλλιώς…

Η Galerie Δημιουργών In Action μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκθέσεων διοργανώνει ακόμα μια έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης Galerie δημιουργών, Χελιδονούς 28 Ν.Κηφισιά

Η έκθεση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του International Action Art, θα γίνει με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την Καταστροφή της Σμύρνης. Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν, αποτυπώνουν χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις πάνω σε καμβά, ξύλο και χαρτί τα συναισθήματά τους και αφήνουν την δύναμη της έκφρασής τους να καταγραφεί με μοναδικό τρόπο !

Εγκαίνια: 28/10/22 ώρα 19:30

Συμμετέχουν

Αλεξάνδρατου Σταυρούλα
Αναστασιάδου Κατερίνα
Κουφουδάκη Μαρκέλα
Νικολού Μαρία
Νοβοτσίδου Βέρα
Νοβοτσίδης Δημήτρης
Προκόπος Βασίλης
Ρηγάκη θωμαΐς
Σαμαρτζίδου Κατερίνα
Φικάρη Ευρυδίκη

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστούν:

Η προβολή τεσσάρων τραγουδιών (video clip) από την ενότητα του album «ΣΜΥΡΝΗΣ ΘΥΜΙΑΜΑΤΑ» της Πηγής Λυκούδη σε ποίηση Γ.Π.Ιωαννίδη με ερμηνευτές τον Μανώλη Μητσιά, την Μαρία Σουλτάτου, τον Μάνο Κουτσαγγελίδη και την Γεωργία Αγγέλου.

• Η ενημέρωση του κοινού σε σχέση με το έργο των καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος.

•Η επικοινωνία-συζήτηση των καλλιτεχνών με το κοινό, σε σχέση με την διαδικασία επιλογής και ολοκλήρωσης του έργου τους εφόσον το επιθυμούν.

•Η απονομή διπλωμάτων συμμετοχής τους α) από την ομαδική έκθεση της Galerie δημιουργών in action και β) από τους φορείς UNESCO-INTERNATIONAL ACTION ART
Φροντίζουμε πάντα οι εκθέσεις μας, να πραγματοποιούνται παράλληλα και με άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του χώρου έτσι ώστε να διασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση φιλοθεάμονος κοινού.

Επιμέλεια έκθεσης: Κατερίνα Σαμαρτζίδου