/Εξερευνώντας γαλλόφωνη μουσική στο μαγικό φως του ηλιοβασιλέματος

Εξερευνώντας γαλλόφωνη μουσική στο μαγικό φως του ηλιοβασιλέματος

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, από την ώρα του ηλιοβασιλέματος μέχρι αργά το βράδυ, μέσα στο γλυκό φως του φεγγαριού, θα γίνει ένα πρωτότυπο DJ set που εξερευνά την ανεξάρτητη γαλλόφωνη μουσική.

Στην ταράτσα του Olympias Rooftop Bar (Αθηνάς 57, 6ος όροφος, Αθήνα), με τη γοητευτική θέα από ψηλά, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει το DJ set Γαλλόφωνη μουσική στο ηλιοβασίλεμα, με επιλεγμένα κομμάτια από τις playlists της δράσης MIF (Musique Indépendante Francophone – Ανεξάρτητη Γαλλόφωνη Μουσική) που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα.

Όπως και σε όλα τα προηγούμενα DJ sets, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν και ηχογραφήσεις-εκπλήξεις από γαλλόφωνους μουσικούς, συγκροτήματα και ανεξάρτητες εταιρείες.

Η πρωτότυπη παραγωγή MIF του Κώστα Ανδρέου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, εδώ και 2 χρόνια. Εκτός από τις μηνιαίες διαδικτυακές παρουσιάσεις, προσφέρεται και με τη μορφή ενός φροντισμένου μουσικού event.

Μια πλατφόρμα αφιερωμένη σε ανεξάρτητη μουσική

Η παραγωγή MIF είναι μια φρέσκια πρόταση γνωριμίας με την ανεξάρτητη γαλλόφωνη μουσική και είναι διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα www.musique.gr. Κάθε μήνα, μια νέα playlist παρουσιάζει μια μουσική επιλογή από ανεξάρτητους δημιουργούς, σχήματα και εταιρείες από τη Γαλλία, καθώς και γαλλόφωνες κυκλοφορίες από άλλες χώρες.

Ο Κώστας Ανδρέου κάνει τη μουσική επιμέλεια, εξερευνώντας με κάθε playlist διάφορα είδη μουσικής. Κάθε playlist είναι οργανωμένη έτσι ώστε να μπορεί ο ακροατής να ερευνήσει περισσότερο τις κυκλοφορίες που τον ενδιαφέρουν. Μπορείτε να δείτε όλες τις playlists εδώ: https://www.musique.gr/playlists

Από το διαδίκτυο σε ένα χώρο με θέα

Παράλληλα με τις σταθερές διαδικτυακές παρουσιάσεις, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου μεταφέρει το υλικό από τον ψηφιακό κόσμο σε ένα όμορφο χώρο. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να ακούσει ένα DJ set γαλλόφωνης μουσικής με ποικιλία και προσεγμένο ήχο, να απολαύσει τη θέα και τον νυχτερινό ουρανό.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης: 8 μ.μ. (μέχρι αργά το βράδυ)

Χώρος: Olympias Rooftop Bar (Αθηνάς 57, 6ος όροφος, Αθήνα 10551)

Είσοδος: ελεύθερη

DJ set, μουσική επιμέλεια: Κώστας Ανδρέου

Φωτογραφία: Έλενα Λαλοπούλου

Πληροφορίες για τον μουσικό

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

Έχει γράψει και παίξει ζωντανά τη μουσική και έχει κάνει τον ηχητικό σχεδιασμό για θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές παραγωγές. Η μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε διάφορα δίκτυα και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Αναλυτική πληροφόρηση για παραγωγές και συνεργασίες παρέχεται στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.costasandreou.com