/Γεωργία Νταγάκη: «Εκεί θ’ ανθίζω», στο ΙΛΙΟΝ Plus

Γεωργία Νταγάκη: «Εκεί θ’ ανθίζω», στο ΙΛΙΟΝ Plus

Γεωργία Νταγάκη: «Εκεί θ’ ανθίζω». ΙΛΙΟΝ Plus Παρασκευές από 24 Φεβρουαρίου 2023

Special Guests: 24 Φεβρουαρίου ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ

3 Μαρτίου ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

10 Μαρτίου ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ

Διαδικτυακή Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/georgia-ntagaki-ekei-th-anthizo-ilion-plus/?fbclid=IwAR3IF3cgFij5FaHO2Q8FZejv96MAco8ehxwo9rg0aBx6rDW9adRmlechhIU

Η Γεωργία Νταγάκη μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει για 3 παραστάσεις στην Αθήνα στη μουσική σκηνή «ΙΛΙΟΝ Plus», τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου, 3 & 10 Μαρτίου 2023, αυτή τη φορά με έναν αγαπημένο καλεσμένο ανά παράσταση!

Καλεσμένοι της επί σκηνής είναι τρεις εξαιρετικοί δημιουργοί, μουσικοί και φίλοι, με τους οποίους η Γεωργία συνδέεται καλλιτεχνικά μέσα στα χρόνια.
Η Γεωργία Νταγάκη προετοιμάζει μια τριλογία διαφορετικών παραστάσεων, εμπνευσμένη κάθε φορά από τις μουσικές καταβολές του καλεσμένου της.

Διανύοντας την πιο ώριμη και δημιουργική περίοδο καλλιτεχνικά, έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πληθώρα συνεργασιών, ετοιμάζεται να αποτυπώσει το σύνολο όλων αυτών των μουσικών βιωμάτων της στην παράσταση «Εκεί θ’ανθίζω».

Οι συγκεκριμένες παραστάσεις αποτελούν ένα προσωπικό απολογισμό της Γεωργίας, η οποία επιδιώκει να «ανθίσει» μουσικά τις Παρασκευές μας, παρουσιάζοντας τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και από την ευρεία ελληνική δισκογραφία των τελευταίων ετών.
Μια παράσταση βασισμένη σε τραγούδια τα οποία έχουν αγαπηθεί και προσδοκούν να μας ταξιδέψουν στιχουρχικά μουσικά και ενορχηστρωτικά.

Ισορροπώντας άρτια στην παράδοση και στον σύγχρονο ήχο, η Γεωργία, έχοντας συνοδοιπόρους της την λύρα της και τέσσερις εξαίρετους μουσικούς, είναι έτοιμη να πάει κόντρα στην εσωστρέφεια και τις δυσκολίες της εποχής και να αποτελέσει κομμάτι μιας παράστασης η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά, θα ζεστάνει τον χειμώνα μας και θα ανθίσει τις ψυχές μας.

Μαζί της οι μουσικοί:

Πάνος Γεωργόπουλος – Κιθάρες
Λουκάς Καλαντζάκος – Τύμπανα
Γιώργος Μακρής- Πνευστά
Γιώργος Χριστοδουλάκος – Μπάσο

Ηχοληψία: Μάκης Δρακόπουλος

Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions
Photo: Δημοσθένης Τσαβδαρίδης

Τιμή εισόδου: 10€

Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (μπύρα / κρασί) ή 10€ (ποτό).
Φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα): 40€ / Φιάλη ποτού (ανά τέσσερα άτομα): 80€
*Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€

Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου, 3 & 10 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22.00

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2108824383, 6983600510

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions