/5+1 λόγοι να δεις τον «Βασιλιά Βαγγέλη ΙΙ τον Λεβεντόκαρδο»

5+1 λόγοι να δεις τον «Βασιλιά Βαγγέλη ΙΙ τον Λεβεντόκαρδο»

Η σπαρταριστή και εύθυμη κωμωδία του Ηλία Γραμματικογιάννη «Βασιλιάς Βαγγέλης ΙΙ o Λεβεντόκαρδος» συνεχίζεται κάθε Σάββατο στις 20.30 στο Θέατρο Παραμυθίας, με μεγάλη επιτυχία!

Όσο κι αν έχουμε την κωμωδία στο μυαλό μας, συνυφασμένη μόνο με το γέλιο, παρακολουθώντας αυτή την παράσταση, θα καταλάβουμε ότι κωμωδία δεν είναι μόνο αυτό.

  • Αξίζει να δείτε αυτή την παράσταση για να έρθετε σε επαφή με ένα καλογραμμένο και σωστά δομημένο κείμενο, με δυνατή γραφή από την Ηλία Γραμματικογιάννη. Μία γραφή που έχει ποιότητα και υπόβαθρο σκέψης κι άποψης. Φυσικά με μπόλικο χιούμορ.
  • Στη δυναμική της παράστασης συγκαταλέγεται η ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία που έκανε ο Γιώργος Τριανταφύλλου. Έδωσε ζωή σε κάθε ρόλο και άφησε τον κάθε χαρακτήρα να αναδυθεί επάνω στη σκηνή.
  • Χωρίς επιτηδευμένες εκφράσεις και υπερβολές, οι ερμηνευτικές προσεγγίσεις των ηθοποιών κάνουν την παράσταση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Νέα και ταλαντούχα παιδιά «βουτάνε» στα άδυτα του ρόλου τους, έχουν χιούμορ και άψογη χημεία μεταξύ τους. Κομψή και άνετη στη σκηνή η Αριάδνη Αναστασοπούλου, με αέρα βασιλιά και μια δυναμική ερμηνεία, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Σαλβάνος, χωρίς να γίνει καρικατούρα, αλλά με συνέπεια και σεβασμό υποδύεται τον ρόλο του ο Μιχάλης Κατσούδας, ενώ και ο Λευτέρης Πασπαράκης χαρίζει ουσιαστικό γέλιο στο κοινό με την ερμηνεία του.
  • Το έργο γράφτηκε στα πλαίσια της Σχολής Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Θεάτρου Πορεία (Οκτώβριος 2021 – Μάιος 2022) με εισηγητές τους Θανάση Τριαρίδη και Μάνο Κουνουγάκη και τώρα «ανοίγει» τα φτερά του για να το απολαύσουν και οι θεατές!
  • Ένας θίασος που υπόσχεται γέλιο και σάτιρα, αλλά περνώντας και δυνατά κοινωνικά μηνύματα!
  • Τους υπόλοιπους λόγους δεν θα σας τους πούμε, για να έχετε την ευκαιρία να δείτε την παράσταση και να τους ανακαλύψετε μόνοι σας!

 

Πληροφορίες:

Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 20:30

Θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθίας 27, Αθήνα)

Εισιτήρια από 10 ευρώ

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/basilias-baggelis-ii-o-lebentokardos/